Familjen har åkt till Flybacka och jag har passat på att bjuda hem en väninna. Till middag ska vi äta Dillstuvad färskpotatis, rökt lax med lite bröd och ost. Till det ett glas vitt. Detta är sommarmat! Har ni inte provat att laga dillstuvad potatis så gör det, enkelt, gott och lättlagat. gör en bechamelsås, krydda med salt och vitpeppar och lägg i rikligt med hackad dill. Potatisen brukar jag koka för sig, tärna och sedan lägga i såsen. Tycker ni inte om lax så servera den till någon annan rökt fisk eller stekt isterband. Efter det har jag gjort en liten ostbricka med en greve, en brie, och två dessertostar, paprika och så lite fikonmarmelad. Lite senare smakade vi även på brownien (receptet från igår). Den var supersmarrig men det behövdes inte någon stor bit för den var mäktig.
GOD JUL!
10 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar