torsdag 3 januari 2013

Nyårsafton - Våra förrätter


Jordärtskockscheesecake

God fortsättning alla läsare!

Som jag tidigare berättat så hade vi med oss förrätt på nyårsafton.
Det blev totalt 6 olika kanapeer:

Västerbottenstart med löjrom, rödlök och creme fraiche

Cheesecake på kavring med rökt nötkött och gräslök

Räkceviche med ett parmesanflarn, serverat på en porslinssked
Laxrulad fylld med en wasabiröra, serverad på en stekt skiva vitt bröd
Proscuttio med minimozrella, pesto på soltorkad tomat
Jordärtskockscheesecake med dadel och baconströssel
Pumpernickel med en skiva Montagnolo och päronmarmelad

Av dessa små förrätter tycker jag att jordärstskockscheesecaken var fantastiskt god, den var verkligen nummer ett och en otippad två var laxruladen med wasabi.

Tycker ni om jordärtskocka så skulle ni älska denna förrätt.
Nedan ser ni lite bilder på de olika rätterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar