onsdag 15 februari 2012

Taste by Louise

I lördags var jag och mina tjejer på stan. Vi var på Cafe Mignon och fikade, som vanligt köpte "Alma" fel fika. Hon köpte en varm baguette med ost och skinka som naturligtvis innehöll någon pepparrotskräm, typiskt. Hon skrapade bort det mesta då det smakade starkt.

Väl ute på stan igen kom vi till Göranssons bokhandel, där stod Louise Johansson och signerade sin bok Taste by Louise. Vi smög runt lite och kikade på henne. När hon blev ensam gick vi fram och sa hej och pratade med henne, en rar liten tjej. Vi pratade om programmet, hennes bok (som var priset i tävlingen) om vad hon gjorde nu osv. Hon hade arbetat med kokboken och nu åkte hon runt i Sverige och signerade och "promotade" sin bok. Vad hon sedan skulle göra var inte helt klart.

Vi sa för oss själva efteråt, undrar hur det ska bli för henne, om hon kommer att få något kock jobb eller inte? Eventuellt skulle hon öppna en egen restaurang, vi får väl se. Kanske är det inte så enkelt nu när alla tv lamporna slocknat? I varjefall så önskar vi henne lycka till!

Hon har en blogg också om ni är intresserade: http://tastebylouise.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar