Ingredienser:
4 kycklingfileér
4 dl creme fraiche (lätt fungerar bra)
1 hönsbuljongtärning
2 vitlöksklyftor
1 msk fransk senap
2 msk kinesisk soja
1 dl riven ost
150 g kallrökt skinka
1 msk smör
½ dl hackad persilja
Gör så här:
Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg den kallrökta skinkan på ett bakplåtspapper, sätt in dem i ugnen i 5 - 10 min, tills dem är knapriga. Passa dem väl för det bränns lätt. Låt dem kallna på hushållspapper.
Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
Skiva filéerna och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda créme fraiche med smulad buljongtärning, vitlök, senap och soja. Häll blandningen över köttet och strö över ost. Stek i ugn 35-40 minuter.
Smula över den kallrökta skinkan och persilja, servera med basmatiris och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar