Bilden är hämtat på Ica:s hemsida
Häromdagen fick ni recept på en Gubbaröra och idag får ni receptet på min Nubberöra. Receptet hittade jag för kanske fyra år sedan på ICA:s hemsida.
Receptet är till 4 pers.
Ingredienser:
1 liten lök
1 - 2 askar matjessill
1 dl finhackad purjolök
0,5 dl finhackad dill
1 dl gräddfil
1 dl majonäs
6 msk Kalles kaviar
2-3 kalla kokta potatisar, ca 200 g
4 - 8 skivor grovt bröd, typ kavring
1 kokt ägg
Skala och finhacka löken. Finhacka matjessillen. Blanda samtliga ingredienser utom potatis och bröd.
Tärna potatisen och vänd försiktigt ner den i röran
Kantskär brödet eller ta ut rundlar. Lägg på nubberöran, garnera med finhackat ägg och färsk dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar