tisdag 1 maj 2012

Brasserie Rendez-Vous i Örebro

I helgen när vi var i Örebro så käkade vi en kväll på en restaurang som heter Brasserie Rendez-vous, det var verkligen superbra!
God mat, trevlig personal, mysig miljö och hyggliga priser. Just i lördags var det ett grabb gäng som var där, dem sölade i sig en del öl och jäger vilket gjorde dem lite högljudda men det var inte något som störde oss.

Vi hade bokat bord i förväg, som tur var då det var fullsatt i restaurangen när vi kom kl 19:00. Vi fick vårt bord och efter en liten stund kom servitrisen in med en korg nybakat tre sorters bröd och vispat smör med lite olja.
Det fanns massa goda rätter på menyn, vi bestämde oss för att äta huvudrätt och dessert. Till huvudrätt kunde man välja på grillad biff med kappa och bearnissås eller halstrad röding men hollandaise och potatismos med kräftstjärtar.

Sedan kunde du välja valfri dessert, detta kostade 255 kr per person.
Theo, Alma och Leif valde kött rätten, till den serverades en fin tomatsallad och HEMLAGADE pommes. Själv så åt jag halstrad röding, grönsaker julienne, hollandaise sås och mos med kräftstjärtar i, det var fantastiskt gott! Vi var alla lika nöjda.
Till dessert åt vi Creme Brulee och drack en kopp kaffe. Kaffet serverades i gammaldags små vackra porslinskoppar och kaffet i en tillhörande kanna, verkligen trevligt.
Det var kanonbra service och trevlig personal, Alma blev särskilt förtjust i en av de manliga servitörerna.

Är ni i Örebro så kan jag varmt rekommender ett besök här!
Bifogar en länk till deras hemsida www.brasserierendez-vous.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar