onsdag 1 augusti 2012

Panko - asiatiskt ströbröd

Panko ströbröd är ett Japanskt luftigt ströbröd som är skuret i flingor vilket ger en helt annorlunda smak och utseende än "vanligt" ströbröd.
I många recept där man friterar står det att man ska panera i panko.
Jag har letat efter Panko i "min" matbutik utan att lyckas men när vi var i Fjällbacka så var vi i en fiskaffär och där hittade jag panko.
Panko kan du också beställa på nätet bl a på sidan Kryddlandet
Kryddlandet

4 kommentarer:

 1. Idag var jag på Lejets fisk å frågade om dom visste var du bodde och vem du var som hade denna härliga blogg.. Yes en ung söt kille kom på det till slut men jag hittade ändå inte till dig, men jag vet på ett ungefär. Hoppas att vi ses en gång. Jag har träffat en tjej på en fest här på Långasand som också har en blogg och hon vill gärna komma i kontakt med dig eftersoma ni bor så nära varandra ( hon bor i glommen, malinsdiner.blogspot.se)
  Ha det så bra så ses vi säkert en annan gång.

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte såg mitt meddelande, la upp mitt mob nr till dig. Ja, kanske ses vi någon gång - är du med på fb? Jag ska skriva tll malin. Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Hej igen. Jag kollade in i det sista men jag såg inget och har fortfarande inte hittat något. Var har du skrivit ditt telefonnr? Jag är med på fb.

  SvaraRadera
 4. Åhh, jag skrev mitt nummer under inlägget Wallenbergare - tror att det var där du skrev att du skulle till Läjet. Kan du inte lägga till mig på FB Marina Klasson? Känns nästan som om jag känner dig!

  SvaraRadera