Hav, här fanns det jag älskar mest, det kalla. Där fanns ägghalvor, rökt lax, gravad lax, några små delikatesser i form av kuber med någon anjovis och ört creme, där fanns 8 olika sorters sill, ceviche i små glas, lax på spett med olivolja, inlagd strömming, Janssons frestelse mm. Detta var supergott!
Land, här fanns mycket olika anrättningar av lamm. Det fanns skivat hjortinnanlår, lammsadel, revbenspjäll, skinka, grönkål, boef bourgignon, paella, julkorv, stekta hemgjorda korvar, köttbullar av lamm, inlagda rödbetor, morötter och syltad pumpa.
Himmel, här fanns alla goda desserter. 5 olika hemlagade praliner, variant på creme brule, jordgubbssorbet, pannacotta, ostar, olika sorters sylt och kex.
Efter allt detta var man supermätt.
Vad var bra då? Jo att det dukades fram i olika omgångar. Detta gjorde att man inte kastade i sig maten. Allt var också väldigt fräscht och servicen var jättebra.
Mindre bra? Att det var en väldigt hög ljudnivå i lokalen. Vi var fyra personer och vi fick "ropa" till varandra.
Hej Nellie - tack för tipset! Nu har jag tävlat hoppas det är min tur att vinna!
SvaraRaderaKram