Så här såg kvällen ut:
Vi startade med en fördrink - Champange Bellini
Därefter severades hembakt bröd och lite charketurier.
Rätt ett: Ceviche på pilgrimsmussla - Lina åt anklever vilket hon bittert ångrade.
Rätt två: Hemlagad pasta med spenat och skogssvamp
Rätt tre: Hälleflundra med kycklingfond
För smaklökarna fick in ett fat med olika sorbeér
Rätt fyra: Biffstek
Rätt fem: Olika ostar
Rätt sex: Äppeltarte
Rätt sju: Pistagesufflé med varm chokladsås och en macaron
Tror ni vi var mätta och "små-lulliga". Hursomhelst så var detta en oförglömlig upplevelse. Lina räknade att det var 1 personal på 3 gäster. Där var särskilda vinkypare som hade handskar på sig. När det tog fram en vinflaska så bar de in den liggande, lade flaskan i en lite "vagga", luftade vinet och provsmakade de utan att spotta ut det. Servicen var fantastisk utan att vara påträngande. Ett besök rekommenderas!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar